۱۳۹۳-۰۸-۲۵
کتابشناسی توصیفی مرجع
چکیده :
منابع مرجع بدلیل رفع سریع نیازهای اطلاعاتی و تحقیقاتی پژوهشگران و نیز کمک به آنها در دستیابی به دیگر منابع، همواره موردنظر کتابخانهها، کتابداران و مراجعان بوده است، تا جاییکه امروزه در ارزیابی کیفی یک مجموعه وجود منابع مرجع متنوع نقشی اساسی دارد.
در این کتاب اطلاعاتکتابشناختی (( توصیفی )) تعداد648 عنوان کتابهای مرجع در ردهکلیات آوردهشده که با توجه به تقسیمات فرعی رده کلیات شامل: کلیاتکتابشناسی ـ علومکتابداری و اطلاعرسانی ـ دایرهالنعارفهایعمومی ـ پیایندهای عمومیونمایههای آن ـ سازمانهایعمومی وموزهداری ـ رسانههایخبری، نشر، روزنامهنگاری ـ مجموعههایعمومیونسخههایخطی و کتابهای نادر در ذیل هر یک در ابتدا کتابهایبخط فارسی ( فارسی، عربی، اردو000) و در ادامه کتابهایلاتین ( انگلیسی، فرانسه، آلمانی،000) به ترتیب الفبایی عنوان تنظیم شده است.
این کتاب دارای بخشهای مختلفی می باشد:
دیباچه/ کلیات/ کتابشناسی/ دایرهالمعارفهایعمومی/ پیابندهایعمومیونمایههایآن/ سازمانهایعمومیوموزهداری/ رسانههای خبری، نشر، روزنامهنگاری/ مجموعههایعمومی/ نسخههایخطی وکتابهاینادر/ نمایهعنوان/ نمایهپدیدآورندگان
ساختا اطلاعات کتابشناختی هر مدرک به شرح ذیل می باشد:
عنوان کتاب/ پدید آورندگان. ـ شماره ویرایش (در صورت وجود) . ـ محل نشر: ناشر، سال نشر. تعداد صفحات(یا تعداد مجلدات).: مشخصات ظاهری( جدول، نمودتر،عکس، رنکی،000).
برای راهنمایی بیشتر استفادهکنندگان، بعضاً عنوان کتابهایی که گویای محتوای آن مدرک نبوده، موضوع کتاب در انتهای اطلاعاتکتابشناختی آن مدرک به صورت جمله ای کوتاه توضیح داده شده است.
در انتهای کتاب نمایه های عنوان و پدیدآورندگان، نام ونام خانوادگی اشخاصحقیقی و نیز اسامیسازمانها و مؤسساتیکه به نحوی در تهیه و تنظیم اثر نقش داشته اند، آورده شده است.
افزودن دیدگاه جدید: