کریستین ویلدینگ مترجم: البرز قریب
۱۳۹۳-۰۷-۲۰
هوش عاطفی چیست؟
ه371و4/152
مخاطبان در فصل نخست این اثر با راهکارهای افزایش دانش پایه درباره هوش عاطفی آشنا میشوند و شناختی کلی درباره چیستی و چگونگی پدید آمدن آن کسب میکنند.
مولف در فصل دوم این نوشتار، اهمیت هوش عاطفی برای ارزشمند ساختن زندگی و موفقیت و رضایت در آن را بیان کرده است. فصل سوم این اثر، «خودآگاهی» را که از مهمترین اجزای هوش عاطفی به شمار میآید، بررسی و ارزیابی کرده است.
بر اساس آنچه که در این کتاب ارایه شده است، خودآگاهی عاطفی نیازمند توانایی افراد در مدیریت افکارشان است. افکاری که به یقین تعیینکننده اصلی عواطف افراد و کنترلی که بر آنها دارند، است. مولف در فصل چهارم این اثر بیان کرده است که چگونه میتوان با کسب آگاهی درباره ارتباط میان این اجزا، قدم در مسیر مدیریت افکار گذاشت.
چگونگی پرورش قابلیتهای شخصی در هوش عاطفی موضوع بحث فصل پنجم این اثر را تشکیل میدهد. همچنین در فصل ششم به اهمیت انعطافپذیری به عنوان یکی از ارزشهای بنیادی در دستیابی به هوش عاطفی اشاره شده است.
مخاطبان در فصل هفتم این نوشتار با راهکارهای خروج از مارپیچ و مدیریت، کاهش و از بین بردن خشم آشنا میشوند. مولف در فصل هشتم ویژگیهایی را بررسی کرده است که روابط برآمده از هوش عاطفی را شکل میدهند.
مولف در فصل نهم بیان کرده است که چگونه میتوان مهارتهای ارتباطی و مهارت گفتوگو با دیگران را پرورش داد. فصل دهم گوشهای از چگونگی انتقال مهارتهای هوش عاطفی به محیط کار بیان شدهاند.
مخاطبان در فصل یازدهم با عوامل کلیدی که برای شکوفایی رابطه افراد به روش هوشمند عاطفی ضروری هستند، اشاره شده است. همچنین مخاطبان در فصل دوازدهم میآموزند که وقتی الگوی مناسبی برای کودکانشان باشند و به طور پیگیر مهارتهای هوش عاطفی را به او بیاموزند، نوجوانی متعادل پرورش خواهند داد.
افزودن دیدگاه جدید: