۱۴۰۱-۱۲-۰۹

قلمرو و فلسفه جغرافیا

کتاب قلمرو و فلسفه جغرافیا نوشته احمد پوراحمد توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده است. از جمله موضوعات کتاب: پیدایش جغرافیا، ماهیت شناسی و تقسیمات آن می باشد.

 کتاب  قلمرو و فلسفه جغرافیا درباره ی پیدایش و تکوین جغرافیا، نقش پارادایم ها، ماهیت شناسی جغرافیا است. آگاهی بر علم جغرافیا و کاربرد آن می تواند موقعیت و جایگاه هر کشور را در جهان تبیین نماید. چگونه می توان در عصر جهانی شدن از علمی که دیدگاه سیاره ای درد و کلیت جهان یکپارچه محور و مبانی آن به شمار می آید. در حالی که آشنایی با این علم بنیادی می تواند در نگرش علمی و حساسیت ها و ارتباط انسان با محیط زندگی و سرزمین خود و شناخت موقعیت و جایگاه این علم با سایر علوم تاثیر اساسی داشته باشد.
فلسفه هر رشته علمي بنيادي ترين و مهم ترين موضوع و مسئله آن رشته محسوب مي شود. تبيين فلسفه جغرافيا در زمره فلسفه علم قرار دارد كه به بيان ماهيت، موضوع، هستي شناسي، معرفت شناسي، روش شناسي و هدف غايي آن مي پردازد. فلسفه رشته جغرافيا به مثابه اساسنامه و يا قانون اساسي نظام علمي جغرافيا نقش كانوني ايفا مي نمايد و نقش كليدي را در حيات علمي اين رشته بعهده دارد.
مباحث کتاب قلمرو و فلسفه جغرافیا نوشته احمد پوراحمد به شرح ذیل می باشد:
1.    پیدایش و تکوین جغرافیا
2.    ماهیت شناسی جغرافیا
3.    نقش پاردایم ها در تبیین جغرافیا
4.    قلمرو جغرافیا
5.    تقسیمات جغرافیا
6.    روش شناسی و تکنیک ها در جغرافیا

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید