رحیم شهبازی؛ بابک نوری؛
۱۳۹۳-۰۷-۲۰
طراحی و مدیریت وب سایت کتابخانهها و مراکز اطلاعرسانی
ط766ش 72/005
متخصصان کتابداری و اطلاع رسانی همواره در طول تاریخ با تحولات گوناگونی روبرو بودهاند. آنها توانستهاند خود را با این تحولات همگام کرده و از ابزارهای روز برای ارائه خدمات بهتر استفاده نمایند. با توسعه شبکه اینترنت در دهه 1990 و گسترش وب، کارشناسان کتابخانهها و مراکز اطلاع رسانی از این فناوری برای کارکردهای چندگانه به خوبی بهره گرفتند. طراحی وب سایت کتابخانه به عنوان بستر جدید ارائه خدمات اکنون یکی از مهمترین و اصلیترین رویکردها برای همگام شدن با محیط جدید محسوب می شود. دانش طراحی وب سایت، گستره وسیعی از دانشهای اصلی شامل مدیریت اطلاعات، علوم رایانه، زبان شناسی، روان شناسی، جامعه شناسی، زیبایی شناسی و مانند آن را در بر میگیرد. برای طراحی وب سایتهای کارآمد، کتابداران باید خود را به دانشهای فوق مجهز نمایند. کتاب حاضر تلاش دارد کارکنان کتابخانهها و مراکز اطلاع رسانی را با مباحث وب سایت و مدیریت پرتال سازمان آشنا سازد. کتاب دارای نه فصل و چهار پیوست به شرح زیر است:
فصل اول، دوم و سوم، درآمدی بر طراحی وب، اصول کلی طراحی صفحات وب و آشنایی با مفاهیم پایه طراحی صفحات وب است.
فصل چهارم در زمینه آشنایی با برخی از امکانات مفید آن می باشد.
فصل های پنجم و ششم در FrontPage نرم افزار 2003 خصوص فریم بندی صفحات وب و انتشار وب سایت است.
فصل هفتم Adobe Dreamweaver CS درباره نرم افزار 5 است.
فصل هشتم انجام یک پروژه طراحی وب سایت برای کتابخانه ، و فصل نهم درباره Microsoft Expression Web کتابخانه و نرم افزار 4 می باشد.
پیوست های کتاب نیز شامل مفاهیم طراحی یک سایت داینامیک ؛Dreamweaver و استفاده از آن در CSS و آشنایی اجمالی با حقوق نسخه برداری و مالکیت فکری با تاکید بر محیط الکترونیکی است.
افزودن دیدگاه جدید: