مثلث را جدی بگیرید:تربیت فرزند
موضوع: تربیت فرزند
🔹مثلث را جدی بگیرید
🔸مصطفی هاشمی محجوب
🔻نهایت آزوی هر پدر و مادر، خوشبختی فرزند است اما متاسفانه برخی از والدین این آرزو را فقط در سر می پرورانندو جز خیال پردازی، کاری انجام نمی دهند و غیر از رسیدگی به خورد و خوراک و پوشاک فرزندان خویش و البته گاهی بازی و تفریح با آنان تلاشی برای تربیت فرزند خویش نمی کنند.چه بسیارند مادرانی که کتابهای زیادی پیرامون آشپزی خیاطی یا حل جدول خوانده اند اما در مورد تربیت فرزند خویش هیچ تلاشی نکرده اند.
گروهی از والدین نیز با سلیقه و برداشت شخصی به تربیت فرزندانشان می پردازند.
🔰در این نوشتار سعی شده با درک درست معارف دینی به والدین عزیز معلمان و مدیران زحمتکش مدارس، مربیان تربیتی و مدیران فرهنگی وظایف و مهارتهای مورد نیاز شان آموزش داده شود.
🔺وظیفه ی هرکدام از سه ضلع مثلث این است که مثلث را جدی بگیرند و علاوه بر بالابردن آگاهی و مهارت خویش در افزایش ارتباط با یکدیگر بکوشند تا فرزندانی با شخصیت دینی آماده ظهور تربیت کنند.
☑️نویسنده درقسمت پایانی کتاب یعنی "راهنمای اهداف تربیتی"، ویژگی هایی که در هر مقطع سنی می بایست در شخصیت فرزندان ایجاد گردد را از نظر اعتقادی، شرعی، اخلاقی، مذهبی، مهارتی، روحی، روابط، آرزوها، خانوادگی، بهداشتی، اطلاعات سیاسی برای ۵ گروه سنی به تفکیک ذکر نموده است.
👈۶ تا ۹ سالگی
👈۹تا ۱۱ سالگی
👈۱۱تا ۱۴ سالگی
👈۱۴ تا ۱۷ سالگی
👈۱۷ تا ۲۰ سالگی