رضا آقاپور
۱۳۹۳-۰۷-۲۰
تأثیر دینداری در ارتقاء روابط اجتماعی از دیدگاه قرآن
ت644آ483/297
دین مبین اسلام به عنوان نظامی جامع که همه زوایای زندگی بشر را مورد ملاحظه قرار داده در دو بعد فردی و اجتماعی نیز برای انسان قوانین و مقرراتی وضع کرده است. دین و روایات ماخوذه از معصومین (ع) چهار چوب های هستند که هدایتگر بشر در زندگی اجتماعی است و این تلاش در جهت تبین مبانی الهی و دین روابط اجتماعی در جوامع بشری ضرورتی است که اقتضا می کند محققان علوم قرآنی توجه ویژه ای به این موضوع کنند.
این کتاب در پنج فصل تالیف شده است،در فصل اول مولف به بیان مساله و اهمیت موضوع پرداخته و در فصل دوم با عنوان دین و جامعه، دین را از منظر دانشمندان اسلامی و علمای دین و دانشمندان غربی بررسی کرده است. در فصل سوم این کتاب با عنوان روابط اجتماعی از منظر قرآن،آیات قرآن مربوط به روابط اجتماعی مورد بررسی قرار گرفته است.
در فصل چهارم به رابطه قرآن و اخلاق و همچنین راهکارهای فرهنگ و معارف قرآنی در بین جوانان مورد پرداخته شده و در فصل پنجم این کتاب مولفه های روابط اجتماعی، عوامل و شیوه های تحکیم اجتماعی ، نقش روابط اجتماعی در تامین نیاز های انسان، تاثیر دینداری در روابط اجتماعی و بهداشت روانی و همچنین عوامل بهبود دهنده روابط اجتماعی مورد بررسی قرار گرفته است.
افزودن دیدگاه جدید: