حاجی بابایی، حمید رضا- کشاورز، سوسن
۱۳۹۳-۰۷-۲۰
مدرسهای که من دوست دارم: راهنمای عمل سیاستگذاران، مدیران، معلمان، دانشآموزان و خانوادهها
م 168 ح 2 / 371
این کتاب به عوامل و اجزای درون مدرسه از قبیل برنامههای درسی و پرورشی، روشهای تدریس، فضا و تجهیزات، برنامههای آموزشی و تربیتبدنی اشاره میکند.
با توجه به این که نظام تربیت رسمی کشور، وظیفه تعلیم و تربیت دانش آموزان را بر عهده دارد، به این نتیجه می رسیم که با توجه به دیدگاههای آموزههای دینی و قرآن، قالب تربیتی را تعریف و تهیه کنیم که در آن معیارهای اساسی تربیت مشخص شود.
درکتاب "مدرسه ای که من دوست دارم"، خاطرنشان می شودکه در نگارش این کتاب در یک نگاه کلی به چهار مولفه «دانش آموز»، «معلم»، «خانواده» و «مدرسه» (موقعیت مکانی) پرداخته شده است و بررسی شده که این مولفه ها براساس چه معیارهایی باید تعریف شوند.
در مدرسه ای که من دوست دارم، "من" تعریف شده، "من" خواستار خواهشهای نفسانی نیست، بلکه "من متعالی" است و در این کتاب از نگاه "من متعالی" ویژگی های یک مدرسه خوب تعریف شده است.
هدف اصلی از تدوین این کتاب این است که معیارهایی را در این کتاب معرفی کنیم که اگر مجموعه مدیران سراسر کشور خواستار این باشند که به سمت یک مدرسه خوب و نمونه حرکت کنند، بتوانند از محتوای این کتاب بهره مندی لازم را داشته باشند.
بنابراین نقش مدرسه در تربیت نسلی مومن، متخلق به اخلاق اسلامی، پرسشگر، فکور، پویا، کارآفرین، سالم و بانشاط نقشی اساسی و تحول آفرین خواهد بود. لذا با توجه به اینکه مدرسه کانون تحول محسوب می شود، ضرورت دارد اقدامات لازم و مناسب در راستای ارتقا جایگاه مدرسه و کیفیت بخشی به آن صورت گیرد، به طوری که بتوان در راستای مولفه های اصلی تاثیرگذار در مدرسه، معیارهای مطلوب را مشخص کرد تا به عنوان راهنمای عمل تمامی عوامل سهیم و موثر در مدرسه مورد استفاده قرار گیرد.
افزودن دیدگاه جدید: