نقش اثرگذار موزههای حرم رضوی در معرفی علوم عالم آل محمد (ع) به زائران
به گزارش گنجینه رضوی، استاد زینالعابدین خدامی در حاشیه بازدید از موزه رضوی در گفتوگو با خبرنگار ما اظهار کرد: آثار قرآنی کمنظیری با قدمت تاریخی بسیار در موزه قرآن و نفایس آستان قدس رضوی، نگهداری میشود که دیدن آنها برایم بسیار جالب توجه بود.
وی درباره بازدیدش از تالار آثار استاد محمود فرشچیان در موزه آستان قدس رضوی نیز گفت: این آثار نفیس اهدایی بسیار فاخر و بیبدیل بود، بهویژه تابلوی نگارگری «عصر عاشورا» که از بهترین آثار جهان محسوب میشود.
خدامی با اشاره به منتخبی از آثار تاریخی موزه رضوی همچون سکهها و تمبرها، تصریح کرد: پس از بازدید موزه رضوی، به شیعه بودن خود افتخار کردم. امیدوارم مسلمانان جهان بهخصوص ملت ایران از این موزهها دیدن کنند. در قرآن نیز تأکید شده است که ما باید به تاریخ خود مراجعه کنیم.
این کارشناس برجسته مازندرانی افزود: بیتردید امام رضا (ع) جایگاه برجستهای در میان ایرانیان دارد چنانکه مدالآوران ورزشی و علمی ما مدالهای ارزشمند خود را به موزه حرم مطهر رضوی اهدا کرده و میکنند. در واقع، این قهرمانان در عمق وجودشان میدانند اگر به جایی رسیدهاند، به واسطه عنایت آقا امام رضا (ع) بوده است.
خدامی با تأکید بر اینکه حرم مطهر رضوی با هیچ مکان دیگری قابل مقایسه نیست، گفت: در سخنرانیهای خود، در داخل و خارج کشور، درباره موزههای حرم مطهر رضوی با دانشجویان و فرهیختگان حاضر در مراسم صحبت میکنم تا وقتی به زیارت این آستان مقدس مشرف میشوند، فقط به زیارت حرم مطهر بسنده نکرده و از این موزهها نیز بازدید کنند.
وی خاطرنشان کرد: از موزههای مختلف کشور بازدید کرده ام، اما هیچکدام از این موزهها همچون موزههای آستان قدس رضوی شگفتزدهام نکرد. حتی از دیدن برخی از آثار این موزه، اشکم جاری شد و بسیار از دیدن آنها لذت بردم.