تجلیل از 6 پژوهشگر منتخب تالار محققان کتابخانه حرم مطهر رضوی
به گزارش گنجینه رضوی، این مراسم تقدیر با حضور جمعی از مدیران، کارشناسان و پژوهشگران کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، دوشنبه، سوم دیماه 1403، در اتاق کنفرانس این کتابخانه در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد.
در این مراسم از میلاد پرنیانی، دکتری تاریخ ایران پس از اسلام، سیدیحیی موسوی، دانشجوی دکتری علوم سیاسی، حسین خرسندی امین، دانشجوی دکتری فلسفه اسلامی، آتنا اكبري بيرجندي، کارشناس ارشد حقوق، زهرا نيكپنجه، دانشجوی دکتری رشته عرفان و تصوف و نرگس قربانی، دانشجوی دکتری آمار زیستی، با اهدای لوح تقدیر و هدیهای به رسم یادبود، تجلیل شد.
گسترش روزافزون ارائه خدمات پژوهشی کتابخانه
در این مراسم، مهدی صادقی حصار، مدیر کتابخانههای عمومی و تخصصی سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی با تأکید بر اهمیت خاص مسئولان این آستان مقدس و سازمان به امر پژوهش بهویژه کسب مرجعیت علمی در آستان قدس رضوی، اظهار کرد: در سالهای اخیر، کتابخانه مرکزی حرم مطهر در مسیر پژوهش محوری حرکت کرده و میکند.
وی ادامه داد: دراینراستا، بیتردید توسعه فضاهای ویژه محققان و گسترش ارائه خدمات به پژوهشگران در کتابخانه مرکزی ضروری است. امیدواریم بتوانیم در این مسیر بیش از پیش حرکت کرده و در آینده نزدیک شاهد تحولاتی در این حوزه باشیم.
همچنین در این مراسم، مجید شایان مجد، مسئول امور تالار محققان کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی بیان کرد: این تالار هر ساله به مناسبت هفته پژوهش، برنامههایی را برگزار میکند که برپایی نمایشگاه تولیدات علمی پژوهشگران تالار محققان کتابخانه، از جمله برنامههای سال جاری بود.
وی با بیان اینکه برنامه بازدیدی نیز از مرکز اسناد و مطبوعات و اداره خدمات کتابداری این سازمان برای محققان تالار در صبح چهارشنبه، 5 دیماه سال جاری، تدارک دیده شده است، افزود: دراینمیان، همچون سالهای گذاشته، امروز موفق شدیم تا نشستی با هدف تقدیر از محققان منتخب کتابخانه برگزار کنیم.
شایان مجد در ادامه به معرفی برخی از خدمات خاص تالار محققان کتابخانه مرکزی حرم مطهر رضوی از جمله امکان درخواست کتاب از سایر بخشها و کتابخانههای سازمان، دسترسی به پایگاههای مقالات و اکانت شخصی اینترنت و فعالیت شبانهروزی تالار، پرداخت.
همچنین در این مراسم، علی موحدیان عطار، دکتری رشته کلام، بهعنوان یکی از پژوهشگران فعال تالار محققان کتابخانه رضوی، به معرفی گزیدهای از فعالیتهای پژوهشی خود در حوزه علوم دینی و کتابهایش، پرداخت.