کتابخانه رضوی، حافظ آثار نفیس و منحصربهفردی است
به گزارش گنجینه رضوی، حجتالاسلاموالمسلمین سید عماد حکیم که نیمه دوم بهمنماه سال جاری مهمان آستان قدس رضوی از جمله کتابخانه مرکزی حرم مطهر رضوی شده بود، دراینخصوص به خبرنگار ما اظهار کرد: خدمات بسیار مهم و مثبتی در این کتابخانه به پژوهشگران ارائه میشود.
وی ادامه داد: در این بازدید با چگونگی تصویربرداری از آثار خطی و تهیه نسخه دیجیتال از این آثار، آشنا شدم. همچنین بخشی از امکاناتی که این کتابخانه برای حفظ و نگهداری از آثار گنجینه رضوی تدارک دیده است، را از نزدیک دیدم.
حکیم با اشاره به وجود آثاری با قدمت بسیار بالا همچون قرآنهای منسوب به دستخط مبارک ائمه اطهار(ع) در گنجینه رضوی، تصریح کرد: در مجموع، از دیدن خدمات متنوعی که این کتابخانه به پژوهشگران و کتابدوستان ارائه میدهد، بسیار خوشحال شدم.
وی با تأکید بر اهمیت و جایگاه علم در قرآن و همچنین در بین اهل بیت(ع)، گفت: بیتردید، عموم خدماتی که به اهل علم و دانش ارائه میشود، بسیار مهم و ارزشمند است تاجاییکه با هیچ سخنی نمیتوان از آنها تقدیر کرد.
همچنین ناظر بخش پژوهشی حرم مطهر امام حسین(ع) در بخشی از صحبتهایش به تفاهمنامه منعقدشده میان این عتبه در کربلا و آستان قدس رضوی در زمینه همکاریهای مشترک علمی و پژوهشی از جمله آثار خطی، اشاره کرد.
گفتنی است، حکیم در طی سفر به مشهدمقدس ضمن بازدید از بخشهای مختلف کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی همچون مخزن چاپی، کتابخانه دیجیتال و مدیریت مرکز مخطوطات و همچنین موزههای این آستان مقدس، با حجتالاسلاموالمسلمین سیدجلال حسینی، رئیس سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، دیدار و گفتوگو کرد.