رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی خبر داد
۱۴۰۴-۰۲-۰۹

تدارک برنامه‌های متنوع فرهنگی ویژه دهه کرامت توسط کتابخانه و موزه رضوی

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی از تدارک و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی ویژه دهه کرامت امسال توسط این سازمان، خبر داد.

به گزارش گنجینه رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجلال حسینی دراین‌خصوص به خبرنگار ما گفت: این سازمان با برگزاری نمایشگاه عکس و اسناد «درِ جواهرنشان ضریح فولادی» و دوره آموزشی «در جواهرنشان ضریح فولادی امام رضا(ع) به روایت اسناد و منابع تاریخی» در روز دوشنبه، هشتم اردیبهشت‌ماه در نگارخانه موزه رضوی، به استقبال دهه کرامت رفت. این نمایشگاه تا 13 اردیبهشت‌ماه 1404، پذیرای بازدیدکنندگان است. 
وی ادامه داد: هم‌زمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و در دویست و چهلمین برنامه سه‌شنبه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی نیز از «قطعات تازه شناسايي شده ضريح فولادي»، در محل موزه فرش حرم مطهر حضرت رضا(ع)، رونمایی شد.  
وی بیان کرد: برگزاری نشست «دریای پارس در شاهنامه» به مناسبت روز ملی خلیج فارس، در روز پنجشنبه، 11 اردیبهشت‌ماه، در تالار اندیشگاه رضوی کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، از دیگر برنامه‌های این سازمان در ایام دهه کرامت، به شمار می‌آید. 

اجرای رویدادهای خوشنویسی با همکاری هنرمندان اصفهانی
حسینی گفت: این سازمان در ادامه برگزاری نمايشگاه‌های فرهنگی هنری در دهه کرامت، نمایشگاه آثار خوشنويسي هنرمندان اصفهاني با عنوان «گلبانگ سربلندي» را با همكاري هيئت كُتاب الثقلين اصفهان، دوشنبه، 15 اردیبهشت سال جاری، در نگارخانه موزه رضوی، برپا خواهد کرد. 
رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی افزود: هم‌زمان با برپایی این نمایشگاه خوشنویسی، دوره آموزشی(ورکشاپ) و كارگاه هنري قلمزني نیز با حضور هنرمندان اصفهاني، از 15 تا 20 اردیبهشت‌ماه در محل این نگارخانه، برگزار می‌شود. 
وی ادامه داد: برگزاري رويداد زنده‌نويسي و اهداي دست‌نوشته با موضوع امام رضا(ع) به زائران و مجاوران، از دیگر برنامه‌های این سازمان با همکاری خوشنویسان اصفهانی در موزه‌های حرم مطهر رضوی است که از 16 تا 20 اردیبهشت‌ماه، در نگارخانه موزه رضوی و ساختمان موزه قرآن و هدایای مقام معظم رهبری آستان قدس رضوی، اجرا خواهد شد. 
این مقام مسئول، تصریح کرد: دویست و چهل و یکمین برنامه سه‌شنبه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی نیز با محوریت رونمایی از «کتیبه خوشنویسی استاد فضائلی، اهدایی هیئت کتاب الثقلین»، در 16 اردیبهشت‌ماه، در موزه این آستان مقدس، اجرا می‌شود.

بازگشایی موزه قرآن با نفایس جدید
حسینی از رونمایی از دو حكم ثبت ملي «قرآن با دست‌خط مبارك منسوب به امام رضا(ع)» و «مصحف مشهد رضوی»، به‌عنوان یکی از برنامه‌های مهم دهه کرامت این سازمان نام برد و گفت: این برنامه همراه با ارائه توضيحات فرآیند ثبت ملي آثار با همكاري اداره کل ميراث فرهنگي، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوي، چهارشنبه، 17 اردیبهشت‌، در موزه این آستان مقدس، برگزار می‌شود. 
وی ابراز امیدواری کرد که در آستانه سالروز میلاد حضرت رضا(ع) در روز پنجشنبه، 18 اردیبهشت نیز مراسم بازگشایی گنجینه قرآن آستان قدس رضوی با نفایس جدید گنجینه رضوی، با حضور جمعی از مدیران عالی رتبه این آستان مقدس برگزار و این گنجینه دوباره، پذیرای عموم زائران و مجاوران شود.

برگزاری برنامه‌های مختلف در نمایشگاه کتاب تهران
رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی اضافه کرد: به همت فرهنگسراها، مجتمع‌ها و کتابخانه‌های وابسته به این سازمان در مشهد و شهرستان‌ها نیز برنامه‌های مختلف فرهنگی همچون نمایشگاه منابع مطالعاتی، زنگ کتاب، کارگاه آموزشی و...، در دهه کرامت ویژه محبان حضرت رضا(ع) در سطح کشور به‌ویژه اهل کتاب و کتاب‌خوانی، برگزار می‌شود.
حسینی گفت: این سازمان، برنامه‌های متنوعی همچون رونمایی کتاب، نشست تخصصی، نمایشگاه اسناد و عکس و...، نیز ویژه سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که چهارشنبه، 17 اردیبهشت‌ماه و در آستانه سالروز میلاد باسعادت حضرت رضا(ع)، گشایش خواهد یافت، تدارک دیده است.
وی با اشاره به برپایی پاویون کتاب چهاردهمین جشنواره بین‌المللی کتاب سال رضوی در محل نمایشگاه کتاب تهران، خاطرنشان کرد: ویژه برنامه‌های سازمان در نمایشگاه کتاب، از 17 تا 27 اردیبهشت‌ سال جاری، در محل مصلی امام خمینی(ره) تهران، برگزار می‌شود. 

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید